Volleybaltrainer damesafdeling gezocht!

Volleybaltrainer damesafdeling gezocht!

Voor onze damesafdeling zoeken wij nog een volleybaltrainer. Wat verwacht RVN van een (basis)trainer? Als “basis” trainer zijn er geen specifieke vaardigheden vereist. Wat wenselijk is:

  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om dit op andere spelers over te dragen.
  • Je bent beschikbaar voor de trainingstijden (19:30 – 21:00 uur op woensdag) voor het team, zodat er zo min mogelijk uitval van trainingen ontstaat. Hierdoor vormen een trainer en spelers samen het team.
  • We vragen geen specifieke kennis of ervaring. Wel zouden we het erg waarderen als je zelf de basisvaardigheden onder de knie hebt, zodat je dit goed over kunt brengen.

RVN-Nieuwegein is uniek en kenmerkt zich door haar familiaire sfeer. Door de goede balans tussen plezier en prestatie weet RVN-Nieuwegein zich te onderscheiden van de grotere clubs in de regio. De tegenprestatie die je ontvangt is natuurlijk een club enthousiaste spelers, die punten gaan scoren en trots zijn op wat ze bereikt hebben! Behalve leren en verbeteren is ook gezelligheid bij onze vereniging erg belangrijk.

Als hoofdtrainer staat er ook een (kleine) financiële (vrijwilligers) vergoeding tegenover. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van vaardigheden, ervaring van de trainer.

Lijkt het jou leuk om trainer te worden bij RVN-Nieuwegein? Ken je iemand in je omgeving die graag trainer wil worden? Wil je samen met iemand anders graag de trainingen verzorgen? Of is er een trainer bij een andere sportclub die misschien ook wel volleybaltrainer wil worden? Geef het dan door! We komen graag in contact! Mail naar info@rvn-nieuwegein.nl

 

Reageren is niet mogelijk.